Асаф Адеми: 3,1 Милијарди денари за културата во 2019-та

Предлог-буџетот на Министерството за култура за 2019 година изнесува 3,1 милијарди денари. Буџетот на самото Министерство изнесува 215,5 милиони денари, а буџетот за финансирање

Read more