Промоција на книгата „Светлината на убавината и уметноста“ на Мимоза Рајл

Културно-Информативен Центар – Скопје, ве кани на промоција на книгата “Светлината на убавината и уметноста”, од Мимоза Рајл, на ден, 11.06.2021 (петок), почеток во

Read more