„Ослободување“ мултимедија проект на Милена Атанасова

Во Музеј на Град Скопје (МГС) вечерва (среда, 14 ноември) ќе биде отворена изложба „Ослободување“ – мултимедијален проект на Милена Атанасова во кој низ

Read more