Мијата со нов спот за нејзината песна ,,Дај ми Да”

Видео спотот е извадок од соундтракот на перформансот „Јаболки и круши за уметнички души”, а пораката е силна: зборува за слободата на секој од

Read more

Мијата на музички фестивал во Италија

Јас сум контролор на летање вљубен во музиката и се воодушевив кога видов дека не сум сама на светот. Во два дена на овој

Read more