Промоција на книги на Наталија Андријевска и Бобан Карапејовски

Промоцијата на книгите „Прилози за македонската глаголска префиксација“ на Наталија Андријевска и „Јазикот и стварноста“ на Бобан Карапејовски, во Салонот 19,19 вечерва (понеделник, 4

Read more