Цврст метал звук во МКЦ

Норвешкиот метал-состав „Горгорот“, полскиот „Вејдер“ и италијанскиот „Адимирон“  утре вечер (вторник, 6 декември 2011 година) ќе го „окупираат“ Скопје. Високодецибелниот концерт ќе се одржи

Read more