Метрополитен музеј во Њујорк со рекордни 7,36 милиони посетители во 2018 година

Најголемиот американски музеј, Метрополитен во Њујорк, кој има три локации во градoт, во 2018 година го посетиле вкупно 7.360.000, што е рекорд за една

Read more