IN MEMORIAM: Почина Методија Фотев

Утрово (понеделник, 11 февруари), по кусо боледување, почина македонскиот романсиер и поет Методија Фотев (роден на 14 март 1932 година во Љубојно, Преспанско). Беше

Read more