Европско првенство, светски купови во модерни танци и меѓународен натпревар Денс Оф во Скопје

Од вчера (среда) до петок, 09.11.2018 во спортскиот центар Јане Сандански во Скопје се одржува Европско првенство во Street Dance Show 2018 и Светски

Read more

Меѓународен натпревар Nasa Space Apps Change 2014

Технолози, научници, програмери, дизајнери, претприемачи и студенти од целиот свет ќе учествуваат на меѓународниот натпревар што од денеска се одржува во Скопје. Учесниците ќе

Read more