Промоција на книга од Марта Маркоска во МКЦ

Денеска (21 март 2013 година, четврток) во МКЦ, Кино Фросина, со почеток во 20:00 часот ќе се одржи промоција на книгата песни „Стрмоглаво кон

Read more