Приказ на капиталното дело „Македонци – милениумски сведоштва за идентитетското име“

Фактите за постоењето на идентитетското име на Македонците во ова дело се прикажани со монументална сеопфатност на историски засведочени записи подредени според хронолошка методологија,

Read more