Поетски конкурс „Маџирмаалски поетски бранови“

Извршниот одбор на „Маџирмаалските средби“ и Комисијата за реализација на манифестацијата „Маџирмаалски поетски средби“ распишуваат: КОНКУРС за доделување на главната награда „Маџирмаалски поетски бранови“

Read more