Раперот Мек Милер пронајден мртов во неговиот дом

Американскиот рапер Мек Милер (Малком Џејмс Мекормик), пронајден е мртов во неговиот дом во Калифорнија. Безживотното телото на 26-годишниот Мек Милер е пронајдено вчера

Read more