„Ловци на вештерки“ прикажан на престижниот „Санденс“ фестивал

По светската премиера на филмскиот фестивал во Торонто и освоената награда на младата публика, филмот „Ловци на вештерки“ продолжи на повеќе од 30 филмски

Read more