Најпознати руски квартети со „Квартет Филхармонија“ вечерва на „Охридско лето“

Фестивалот „Охридсkо лето“ вечерва (понеделник, 16 јули) на љубителите на уметноста ќе им приреди концерт со најпознатите руски квартети од Петар Илич Чајковски и

Read more