Промоција на документарецот „Денот да е радосен“

Музички документарен филм за бендот Културно Уметнички Работници, чија промоција ќе се одржи во сабота (13 април) од 20:30 часот во културниот центар Котур…

Read more

Видео: „Непотизам и ренесанса“ од Стиховен калибар

Стиховен калибар со уште еден видео запис, вкупно шести од новиот албум, наречен „Последниот завет“. Денес беше објавен спотот за нумерата „Непотизам и ренесанса“.

Read more