Конкурс за наградите „Крсте Чачански“ и „Јован Котески“

Здружението за литература, култура и наука „Бран“ од Струга и списанието „Бранувања“ го распишаа конкурсот за доделување  на наградите „Крсте Чачански“ за необјавена збирка

Read more