Разногласие во Комисијата за култура околу критериумите за одбележување годишнини

Седницата на собраниската Комисија за култура е прекината зашто членови не се согласија дали треба на самата седница да се прифатат дополнителни предлози кои

Read more

Жените до 40-та година имаат повисоки критериуми за вистинскиот маж

Жените помлади од 40 години поставуваат високи услови при изборот на партнер онлајн, а пак, мажите со годините стануваат попребирливи, покажува нова психолошка студија

Read more