Најава за Фестивалот на креативни индустрии „СКОПЈЕ КРЕАТИВА“

Денес, (вторник, 12.06.2012 година) во 11:30 часот, во првиот дел на Градски парк во близина на езерцето, ќе се одржи прес конференција, во чии

Read more