Филмот „Како вистински момчиња” во Кинотека

Прикажување на филмот „Како вистински момчиња”, вечерва (петок, 22 февруари 2019), во 21 часот, во Кинотеката на Македонија. Проекцијата е во рамките циклусот „Современ

Read more