Kabadayаs вечерва со настап во кино Фросина

Вечерва (сабота, 13.04.2013) во кино Фросина, во Младинскиот културен центар, ќе се одржи концерт на групата Kabadayаs со почеток од 21:00 часот. Kabadayas е

Read more