Ристо Лазаров ја објави „Јана-Јана“

Македонскиот поет Ристо Лазаров деновиве ја објави стихозбирката „Јана-Јана”, речиси триипол децении по објавувањето на популарната „Јана” за која во 1980 година овој автор

Read more