Науката работи на лек којшто ќе овозможи бременост и во 50-та година

Жените би можеле, во блиска иднина, да забременуваат и на 50-годишна возраст, тврдат научници од Израел кои успешно го забавиле стареењето на човечки јајце-клетки.

Read more