Пет години од отворањето на Институтот „Конфуциј“ во Македонија

Институтот „Конфуциј“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје вечерва (петок, 5 октомври) во Македонската опера и балет свечено ќе одбележи пет години

Read more