Промоција на книгата „Чекајќи ја Македонија“ од Илка Тисен

Утре, понеделник (18 јуни) во 20 часот во Менада ќе биде промовирана книгата „Чекајќи ја Македонија“ од Илка Тисен, професор по антропологија на Универзитетот

Read more