Концерт на Хусеин Сермет со Македонската филхармонија

Вечерва (четврток, 29 ноември) Македонската филхармонија ќе го одржи вториот концерт од циклусот „Виртуози“. Како солист ќе настапи турскиoт пијанисти и интерпретатор на делата

Read more