По повеќе од две децении нова песна на „Ласт Експедишн“

„Last Expedition беа и останаа најголемите мадерф.к.р. на алтернативната сцена. Без старца, нема ударца!“, „Браво дечки! Интелигентно и со срце!“, „Супер актуелно, а задржан

Read more