Врвниот пијанист Хају Жанг на 5 април во Македонската филхармонија

Кинескиот пијанист Хају Жанг, на 5 април (петок) во Камерната сала на Македонската филхармонија, во 20 часот, ќе одржи рецитал на кој ќе изведе

Read more