Отворена изложбата „Ѓуриште 2018“ во Крива Паланка

Во галерискиот простор на Центар за култура – Крива Паланка, се отвори изложбата „Ѓуриште 2018“, ликовна колонија од 27 дела. Изложбата се поставува првпат

Read more