Драмски театар гостува на фестивал во Љубљана

Драмски театар со претставата „ Чудна случка со кучето во ноќта“ гостува во среда на 1 февруари во Словенија. Во Љубљана од 31 јануари

Read more

Гостување на Драмски театар во Ниш

Гостувањето на НУ Драмски театар Скопје (ДТС) на Интернационалниот театарски фестивал Театар на раскршчу (Театар на крстопат) во организација на Народниот театар од Ниш,

Read more