Изложба на фотографии „Фотомедија“ во Чифте амам

Во Националната галерија на Македонија, објект Чифте амам, во Старата скопска чаршија, вечерва *сабота, 10 ноември)  од 20 часот ќе биде отворена изложба на

Read more