Трајановски со ветераните на ФК Вардар

Ветераните на скопски Вардар, вчера (среда, 26.12.2012 година), во просториите на кабинетот на Град Скопје, предновогодишно го посетија градоначалникот Коце Трајановски. На средбата со

Read more