„Фитилот догорува“, ново книжевно дело од Зоран Пејковски

Деновиве од печат излезе новото книжевно дело на единствениот и безвремен натуралист во македонската литература, Зоран Пејковски насловено како: „Фитилот догорува“ во 6 сцени

Read more