Филмови за ’68: Половина Век од Полов(н)ата Револуција

Кинотеката на Македонија во соработка со Амбасадата на Република Чешка во Македонија, Чешкиот центар во Софија и Македонската Радио и Телевизија ја канат скопската

Read more