„ВРЕМЕ ЗА…“ на Филип Фидановски во Галерија 8

Друштвото на ликовни уметници на Македонија и Галерија 8 Ви ја претставуваат изложбата „ВРЕМЕ ЗА…“  на Филип Фидановски. Концептуалниот пристап  на авторот овој пат

Read more