Музички документарци и јапонски и мексикански филмови во Кинотека на Македонија

По завршување на филмската ретроспектива на Ингмар Бергман, која траеше од 28 септември до 4 октомври, од петок (5 октомври) во Кинотека на Македонија

Read more