Заострени правила за Фејсбук огласување за време на избори

(24sati.hr) Фејсбук како највлијателна социјална мрежа во речиси секоја поголема земја, од 2016 година е средство на политичарите и нивните противници да шират лажни

Read more

Зукерберг претстави новиот систем на пораки „It’s Not E-mail“

„Фејсбук“ планира да покрене нов модерен систем на пораки, објави основачот на најпопуларната социјална мрежа Марк Зукерберг на прес-конференција во Сан Франциско. Зукерберг истакна

Read more