Зукерберг претстави новиот систем на пораки „It’s Not E-mail“

„Фејсбук“ планира да покрене нов модерен систем на пораки, објави основачот на најпопуларната социјална мрежа Марк Зукерберг на прес-конференција во Сан Франциско. Зукерберг истакна

Read more