Зборник со трудови поврзани со празнувањето на Ѓурѓовден во Македонија

Управата за заштита на културното наследство (УЗКН) и Институтот за фолклор „Марко Цепенков“ денеска (среда, 3 септември) ќе промовираат зборник на трудови „Ѓурѓовден во

Read more