Дебата за кандидатурата на Скопје за Европска престолнина на културата 2028

Во Универзалната сала денеска (среда, 14 ноември) ќе се одржи конференција, каде граѓаните и професионалната јавност ќе бидат информирани за значењето на титулата Европски

Read more