Ревија на етнолошки филмови во Музејот на Македонија

Ревија на етнолошки документарни филмови организира утре (среда, 3 октомври) Музејот на Македонија во рамки на манифестацијата „Европски денови на културното наследство“. Ревијата ќе

Read more