Балетска вечер со „Есмералда“ во МОБ

Вечер (16 февруари, сабота) со почеток во 20:00 часот на сцената во МОБ ќе се изведе балетската претстава „Есмералда“ од Цезар Пуњи. Насловната улога

Read more