Изложба „Градина“ на Ервин Ќатовиќ во Националната галерија на Македонија

Изложба на Ервин Ќатовиќ, ликовен уметник и професор од Србија, која ќе биде поставена во Мала станица од 17 ноември 2023, со официјално отворање

Read more