„Охридско лето“ на 18 декември во МОБ со концерт на Емануеле Арчиули

„Охридско лето“ во рамки на активностите што ги спроведува надвор од редовната фестивалска програма, организира голем солистички концерт на пијанистот Емануеле Арчиули, еден од

Read more