Џијан Емин и Хуан Аткинс ја воодушевија грузијската публика

Македонскиот уметник заедно со американскиот диџеј и симфониски оркестар настапи на отворањето на првиот фестивал на електронска музика „Echo Waves“ во Анаклија, во Грузија.

Read more