Концерт на „Охридско лето“ за две пијана со Сун Хи Јоу и Марко Чампи

Музичката програма на годинашното 58. издание на „Охридско лето“ продолжува со вечерашниот концерт (понеделник, 23 јули)  за две пијана на уметниците Сун Хи Јоу

Read more