„Дуо Кировски“ со концерт одбележува 25 години постоење

Камерното дуо Кировски – виолинистот и виолист Љубиша Кировски и пијанистката Маја Шутевска-Кировска, вечер од 20 часот во Македонската филхармонија ќе одржат концерт со

Read more