Малолетници нарачувале дрога преку интернет порачки од Кина

Малолетници од реонот на хрватскиот полуостров Истра, откриле начин како да порачуваат дрога од Кина преку анонимни интернет порачки, објави весникот „Глас Пуле“. Според весникот,

Read more