Предновогодишен концерт во Домот на културата „Драги Тозија“ во Ресен

Домот на културата „Драги Тозија“ од Ресен е организатор на предновогодишниот концерт што ќе се одржи во Ресен, на 21 декември, со почеток во

Read more