Предновогодишна програма на Домот на културата „Драги Тозија“ во Ресен

По повод новогодишните празници, Домот на културата „Драги Тозија“ Ресен организира богата програма во која што ќе бидат опфатени следниве настани:   Понеделник 26.12.2011

Read more